O NAMA

Mi smoProizvođači vina premium kvaliteta još od 1927.

Podrum Džervin , osnovan je 27 marta 1927 godine i imao je oko 700 hektara svojih vinograda a proizvodio je oko 6 miliona litara vina , kako stonog tako kvalitetnog pa i vrhunskog vina .

Vina su se najviše prodavala na prostoru bivše SFRJ , zatim u Nemačkoj pod nazivom Šlozberg , pa stizala su cak i do Rusije pa i Japana.

Vinogradi

Plantaža “Boševo” nalazi se na izlazu iz Knjaževca prema Zaječaru, na samom magistralnom putu. Plantaža je na nadmorskoj visini od 250-330 metara.

01Naša misija

Naša misija je da ulažući u opremu, infrastrukturu i razvoj tima svakodnevno zadovoljavamo potrebe tržišta za vinima vrhunskog kvaliteta koja se mogu priuštiti po pristupačnim cenama. Nastojimo biti usmereni na prave vrednosti, čuvajući bogatu tradiciju našeg podruma.

02Naša vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za firmu koja je respektabilna i inovativna, stalno postavljajući više standarde kako u kvalitetu vina, tako i u načinu poslovanja.

upoznajte našVinarski tim

Imamo sjajan tim entuzijasta koji su strastveni poznavaoci vinarstva.

Mi verujemo da je ključ uspeha u vinarstvu timski rad, i zbog toga smo sastavili tim sa neuporedivim iskustvom i strašću koju gaje za ovaj posao.