O NAMA

Mi smoProizvođači vina premium kvaliteta još od 1927.

Podrum Džervin , osnovan je 27 marta 1927 godine i imao je oko 700 hektara svojih vinograda a proizvodio je oko 6 miliona litara vina , kako stonog tako kvalitetnog pa i vrhunskog vina .

Vina su se najviše prodavala na prostoru bivše SFRJ , zatim u Nemačkoj pod nazivom Šlozberg , pa stizala su cak i do Rusije pa i Japana.

01Naša misija

Naša misija je da ulažući u opremu, infrastrukturu i razvoj tima svakodnevno zadovoljavamo potrebe tržišta za vinima vrhunskog kvaliteta koja se mogu priuštiti po pristupačnim cenama. Nastojimo biti usmereni na prave vrednosti, čuvajući bogatu tradiciju našeg podruma.

02Naša vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za firmu koja je respektabilna i inovativna, stalno postavljajući više standarde kako u kvalitetu vina, tako i u načinu poslovanja.

Vinogradi

Plantaža “Boševo” nalazi se na izlazu iz Knjaževca prema Zaječaru, na samom magistralnom putu. Plantaža je na nadmorskoj visini od 250-330 metara.

upoznajte našVinarski tim

Imamo sjajan tim entuzijasta koji su strastveni poznavaoci vinarstva.

Prihvatite šta vaš život ima da vam ponudi i pokušajte da pijete iz svake čaše. Sva vina treba probati. Nekada je potreban samo gutljaj iz drugih boca. Paulo Koeljo
Mi verujemo da je ključ uspešnog vinarstva timski rad, zbog toga smo okupili tim sa nenadmašnim iskustvom i ogromnom strašću koju gaje prema ovom poslu.
Menadžer vinarije

Radovan Jović

Tehnolog

Darko Đorđević

Podrumar

Ivan Nikolić

Vinogradar

Vladan Trandafilović