Vina iz Džervina očarala posetioce Interfesta

23/07/2024 @ 12:53 pm

Loading Događaji
  • This event has passed.

Jubilarno 20. izdanje Međunarodnog festivala vina Interfest ove godine je bilo posebno i nezaboravno zahvaljujući izuzetnom nastupu preko 100 vinarija. Na Trgu slobode od 15. do 17. juna 2023. godine, naša vinarija je ponosno predstavila svoja najbolja vina, ostavljajući posetioce festivala očarane i zadovoljne.

Dzervin je već postao sinonim za vrhunski kvalitet vina, a ni ovog puta nije biloo izuzetka. Naša postava vina oduševila je ljubitelje vina svojom paletom ukusa i mirisa. Posetioci su imali priliku da degustiraju vrhunska vina premium kvaliteta koja su nosila pečat tradicije i stručnosti vinara iz naše vinarije.

No, Džervin nije samo ponudio vrhunska vina, već je stvorio i nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Posetioci su imali priliku da uživaju u predivnoj letnjoj atmosferi na Trgu slobode, okruženi prijatnim društvom i mirisima vrhunskih vina. Ovaj događaj postao je prava oaza za ljubitelje vina i hedoniste.

U razgovoru sa stručnjacima i promoterima vinarije, posetioci su otkrivali fascinantne činjenice o vinu i vinskoj kulturi. Džervin se potrudio ne samo prezentovati svoja vina već i približiti ljudima lepotu sveta vina kroz zanimljive priče i anegdote. Ova interakcija stvorila je jedinstvenu atmosferu koja je nadmašila očekivanja svih prisutnih.

Vinarija Dzervin, sa svojim prepoznatljivim pristupom i posvećenošću tradiciji, još jednom je potvrdila svoj status na vinskoj sceni.

« of 2 »

Detalji

Start:
15/06/2023
Kraj:
17/06/2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *