Uživanje u Blagodetima Naissus Wine & Fine Fair 2023.

23/07/2024 @ 12:34 pm

Loading Događaji
  • This event has passed.

Dragi ljubitelji vina, rakije i gastronomije,

Imali smo čast biti deo dvanaestog Sajma vina, rakije, gastronomije i vinskog turizma – Naissus Wine & Fine Fair 2023. održanog na Letnjoj Pozornici Niške tvrđave 18. i 19. avgusta od 18 sati, ovaj događaj pružio nam je nezaboravan vikend ispunjen ukusima i mirisima našeg bogatog vinarskog nasleđa.

Prostor Niške tvrđave, impozantna kao i uvek, dodatno je oplemenjen autentičnim doživljajem Sajma. Lokalni i regionalni proizvođači su se predstavili nudeći nam priliku da istražimo paletu ukusa i mirisa u njihovim vinima i rakijama. Naša vinarija ponosno je predstavila svoja vina, a odziv posetilaca nije izostao.

Tokom degustacije naših vina, posetioci nisu krili oduševljenje, a to nas je ispunilo ponosom i osećajem da uspevamo iz godine u godinu potvrditi kvalitet naših vina. I ove godine, Naissus Wine & Fine Fair je bio prozor u svet lokalnih delikatesa, gastronomije i vinskog turizma.

U autentičnom okruženju Niške tvrđave, saznanja o vinu i rakiji dobila su novi smisao. Zahvaljujemo svim posetiocima koji su delili s nama ove trenutke uživanja. Sledeće godine s nestrpljenjem očekujemo nova iskustva na ovom jedinstvenom događaju.

S ljubavlju,
tim vinarije Džervin!

Detalji

Start:
18/08/2023
Kraj:
19/08/2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *