Džervinova Čarolija na četvrtom West Wine Festu u Čačku

23/07/2024 @ 12:37 pm

Loading Događaji
  • This event has passed.

Dragi ljubitelji vina,

Želimo da podelimo sa vama nezaboravno iskustvo sa nedavnog West Wine Festa u Čačku, gde smo, kao vinarija Džervin, imali čast da budemo deo ove vinske čarolije. Festival je održan 7. i 8. jula 2023. godine na prelepom mestu – Gradskoj plaži na Moravi.

Tokom ovog dvodnevnog događaja, građani Čačka i okoline imali su priliku da se prepuste uživanju u svetu vina, a mi smo bili ponosni što smo im pružili priliku da probaju naša vrhunska vina. Naša paleta vina, koja nosi pečat tradicije i stručnosti naših vinara, bila je sastavni deo ovog nezaboravnog festivala.

West Wine Fest nije samo festival vina, već i prilika da se zajedno radujemo lepoti letnje večeri na Gradskoj plaži. Atmosfera je bila ispunjena smehom, razgovorima i, naravno, mirisima i ukusima vrhunskih vina. Pored naših vina iz Džervina, posetioci su imali priliku da degustiraju raznolika vina iz cele Srbije i regiona, dodatno obogaćujući svoje iskustvo.

Nismo samo predstavili naša vina, već smo stvorili i poseban trenutak za sve prisutne. U susretljivom okruženju West Wine Festa, razmenjivali smo priče o vinu, delili zanimljive činjenice i uživali u svemu što vinska kultura može pružiti.

Ovaj četvrti West Wine Fest u Čačku bio je pravo vinsko putovanje, a mi smo ponosni što smo bili deo toga. Hvala svima koji su došli da uživaju u našim vinima i delili sa nama ljubav prema vrhunskim ukusima. Radujemo se sledećim prilikama da zajedno uživamo u čarima vina iz Džervina.

S ljubavlju, vaša Vinarija Džervin

Detalji

Start:
07/07/2023
Kraj:
08/07/2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *